آزمایش تغذیه

 

برنامه‌ غذایی مخصوص به خود را در پیش بگیرید!

 

رژیم غذایی مناسب، نقش مهمی در سلامت افراد ایفا می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهد که ژنتیک می‌تواند تأثیر قابل توجهی در نحوه واکنش بدن به مواد غذایی داشته باشد. با توجه به تفاوت‌های ژنتیکی که بین افراد مختلف وجود دارد، استفاده از یک رژیم غذایی واحد برای همه‌ افراد، نتایج یکسانی را به دنبال نخواهد داشت؛ بنابراین ما با ارایه‌ یک بینش علمی عمیق به شما کمک می‌کنیم تا ساختار ژنتیکی بدنتان را بشناسید و برنامه‌ غذایی خود را به طور کامل شخصی‌سازی کنید. این آزمایش به شما کمک می‌کند که به جای استفاده از رژیم‌های دوره‌ای، رژیم غذایی مخصوص به خود را داشته باشید. همچنین با آگاهی بر پایه‌ دانش، روی عادت‌های غذایی خود متمرکز شده و با آرامش و فشار روانی کمتر به سلامتی پایدار برسید.

 

 

این آزمایش برای چه افرادی مناسب است؟

 

  • افرادی که رژیم غذایی خود را با آگاهی انتخاب می‌کنند.
  • کودکان
  • بزرگسالان

 

4,500,000 تومان + توالی‌یابی
چهار میلیون و پانصد هزار تومان
آزمایش ژنتیک تغذیه

ویژگی‌های مورد بررسی

تغذیه و تغییرات وزن
  • شاخص توده بدنی (BMI)
  • کاهش BMI در پاسخ به رژیم کم چربی
  • تاثیر رژیم مدیترانه ای بر کاهش وزن
  • احتمال افزایش وزن مجدد، پس از رژیم
عادات تغذیه ای
  • تمایل به غذا خوردن با سرعت بالا
  • تمایل به پرخوری
  • تمایل به پرخوری عصبی
  • تمایل به خوردن میان وعده
  • تمایل به مصرف غذاهای ناسالم
  • تمایل به مصرف مداوم غذاهای سرخ شده
  • تمایل به خوردن ماهی و غذاهای دریایی
  • تمایل به مصرف نوشیدنی های گازدار
  • تمایل به مصرف نوشیدنی های شیرین
  • تمایل به مصرف چای
  • تمایل به مصرف قهوه
  • تمایل به مصرف کافئین
  • تمایل به مصرف قند
  • تمایل به طعم شیرین
  • تمایل به طعم تلخ
مصرف درشت مولکول ها و سوخت وساز بدن
  • میزان مصرف کربوهیدرات
  • احتمال افزایش وزن در اثر مصرف کربوهیدرات
  • میزان مصرف چربی
  • احتمال افزایش وزن در اثر مصرف چربی های اشباع
  • احتمال افزایش وزن در اثر مصرف چربی های غیراشباع تکی
  • احتمال افزایش وزن در اثر مصرف چربی های غیراشباع چندگانه
  • میزان مصرف پروتئین
  • احتمال کاهش وزن در اثر مصرف پروتئین
  • احتمال کاهش وزن در اثر مصرف فیبر
اثر برخی مواد غذایی بر عملکرد بدن
  • سرعت سوخت و ساز کافئین در بدن
  • حساسیت به گلوتن
  • عدم تحمل لاکتوز بزرگسالان
  • تاثیر نمک بر افزایش فشارخون
  • تاثیر ریبوفلاوین بر کاهش فشارخون
اسیدهای چرب
  • نیاز به آلفا لینولنیک اسید
ویتامین ها
  • نیاز به ویتامین A
  • نیاز به ویتامین B4
  • نیاز به ویتامین B6
  • نیاز به ویتامین B9 (فولات)
  • نیاز به ویتامین B12
  • نیاز به ویتامین C
  • نیاز به ویتامین D
  • نیاز به ویتامین E
  • نیاز به ویتامین K
فاکتورهای مرتبط با ویتامین ها
  • نیاز به بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A)
  • پاسخ بدن به مکمل های ویتامین E
مواد معدنی و آلی
  • نیاز به کلسیم
  • نیاز به مس
  • نیاز به آهن
  • نیاز به منیزیم
  • نیاز به روی
  • نیاز به سلنیوم
  • تمایل به مصرف سدیم (نمک)
  • نیاز به فسفر
  • نیاز به کلر
  • نیاز به پتاسیم
  • نیاز به کوآنزیم Q10
  • نیاز به آنتی اکسیدان
  • نیاز به لیکوپن (نوعی آنتی اکسیدان)

نمونه گزارش
آزمایش تغذیه حنیفا

  • بررسی 58 شاخص ژنتیکی
  • رژیم غذایی مناسب با ژنتیک شما
  • مواد مغذی مورد نیاز
نمونه گزارش